JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Thursday, September 8, 2011

Cupcakes for Izzah The Cutie

Assalamualaikum wbt...

On last Tuesday Mulan ada buat tempahan cupcakes untuk my friends daughter for her birthday... N kebetulan Mulan ada member yang boleh buatkan cupcakes yang yummie... Apa lagi seronok la Izzah bila dapat cupcakes yang super cute... Sebahagiannya diberi pada kawan sekelas, sebahagian pada kawan-kawan di pejabat....

Cekedaut to see the lovely cupcakes.. Nak tempah boleh gtau kat Mulan....ekceli member Mulan ni ada blog sendiri tapi Mulan tak hengat.... nanti lah Mulan update n letak web address tu kat sini eh...

Ni Izzah, birthday girl...









3 comments:

  1. sodapnya..leh wat bisness...berapa ek?hehehhe..comel gak jamu anak murd sekali-sekala camni..mesti depa suka sgt2..;-)

    ReplyDelete
  2. asyikin : tq...

    macam ku kata : Mulan tak nak lah wat business cupcakes... tak kreatif... hehe... harga kena tanya tuan dia... nt mulan letak nama web address member tu eh... tq yea...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...