JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, September 6, 2011

Dashboard Blogger/home dah lain ek?

Assalamualaikum wbt...


Lain benor nengok Dashboard fesyen baru nie... Confuse dah Mulan... Anyway Mulan suka style baru nie... N bloglist pun besar... Kadang tu kita tak yah dah nak open page and view blogger lain sebab dah boleh nampak melalui bloglist nieh... 


Yang senangnya masa nak compose mesej pun besar ajer screen dia... Takdelah macam dulu nak tulis pun kemut-kemut... Nak kena scroll down and up untuk view balik story yang kita create tue... Dengan dashboard style baru nie dah tak payah susah-susah scroll up n down... Sebab kita dah boleh nampak the whole page...


 Camni lah dashboard baru u all... Hurmm ok tak???
Anyway Mulan ada 4 blog yang suam-suam aktif... huhuhu


Bloglist baru... U all boleh tengok kat bawah dasboard itu...  besar kan??? 
Boleh baca sekaligus terus...


Jom bertukar ke dashboard baru bagi sesaper yang belum bertukar.... Tak rugi u all... 
Lai lai lai... Yang specialnya kalau kita dah taknak ngan dashboard baru nieh kita boleh bertukar dengan dashboard lama... Switch to old... Classic kan... Ikut suka hati kau nak yang mana... Tepuk dada tanya selera... Aduhh... sakit... saper suruh tepuk dada??? lawak sengal di pagi hari...






No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...