JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, September 7, 2011

Saya Tahu Header Saya Buruk!!!

Assalamualaikum wbt...


Taulah header aku tak secantik kau... Header aku tak se`gah`  kau... Header kau blink-blink... Aku tau memang aku bab edit2 blog design nie fail... Aku tau blog kau ramai visiter setiap hari... Aku tau blog memang cantek... Aku mengaku blog aku huduh... Tapi blog huduh tak bermakna tuannya pun huduh.... So, ape ada hal kalo page aku buruk dan huduh??? Kau nak aku masukkan ke Tong Sampah? Atau pun masukkan ke longkang ajer? Aku boleh gulung-gulung dan lipat-lipat macam kertas lalu bakar? 


Perghh... Luahan hati sungguh aku... hehe...Gempak ajer tue...


Mulan bosan ngan template dan hedaer blog Mulan nieh.... Mulan tak tau kat mana nak cari template best-best untuk tempek kat blog Mulan nieh... Saper tau angkat tangan??? Some more lately Mulan rasa amat MALAS nak edit dan buang widget dan segalan menda yang tak berfaedah dalam blog Mulan nieh... Buat berat ajer kan... Tapi not so heavy like others... Suam-suam kuku ajer... 


Mulan selalu visit/ blogwalking ke blog-blog baru yang pada Mulan pendatang baru dalam dunia blogger... Kau tengok lah blog diorang... Mak aihh... Mau menangis kau... Cantek dan hebat-hebat belaka wehhh... Dah tu muda-muda belia ajer pun... Baru sekolah tingkatan 1,2... Huhu.. Solute habis kat korang nie... Sebab rajin berusaha untuk mencantikkan dan meng'improve' blog korang... Selain cantik dan tersusun blog diorang nie tak berat tau... Ringan bak kapas jer gitu... Kau ado???


Aku nie dah tua... lagi berapa hari aje dah nak masuk 50 tawon... (tetibe)... Aku mana creative dah macam kau orang.... Kau orang bolehla... Mata cerah lagi dan bersinar... Makcik ni mato dah kabur dah hai... Dah tak nampak dah butir huruf tue kalo menaip pun... (tetibe lagi)....


Pada kanak-kanak yang budiman cubalah bantu makcik nie ha... Makcik amat-amat perlukan bantuan darling-darling sekalian... sob sob sambil menahan air mata yang luruh dan mengesat air hidung yang nampaknya sudah mahu masuk ke dalam mulut.... (pengotor kau Mulan)....


nota kaki : berubahlah demi masa depan blog kau... Jangan dok pk intan dan berlian nak jatuh atas riba kau lalu kau kutip dan jual di kedai emas tepi sungai nun.... Takde maknanya... Kepada semua blogger termasuk Mulan sendiri jangan lah nak bermalas-malasan lagi... Cuba, cuba dan cuba lagi sampai berjaya... (Mulan tak termasuk keh)... Dasar pemalas... ekceli masa pun takde babe... Ti\ulah kesimpulannya...


Sekian...


cute gak yang ni an???




5 comments:

  1. hehehe..
    anggap la blog ni mcm sebahagian dr diri u..
    then wat ikot naluri...
    bab widget 2..lau perlu letak..lau x..xperlu kot..hehe.sy pon budak bwu,,
    tunjuk ajar plz.. .. ^___^

    ReplyDelete
  2. Berkunjung juga Mas ke Blog saya :)
    www.pelajar-mania.co.cc
    di Follow ya :)

    ReplyDelete
  3. izin pasang di blog ane ya ^^

    ReplyDelete
  4. nur iman : betul... agree..

    ahmad subki : thanks ya..

    andhika : sila la... :)

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...