JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, September 18, 2011

Rasa Nak Bela Arnab

Assalamualaikum wbt...

Burrppppp... kekenyangan bila 3 hari cuti ni dok melantak ajer... Mana taknya selagi tak habis raya selagi itu lah merayap ajer kami berdua suami isteri... Jumaat lepas kami seramai berbelas orang iaitu merangkap saudara dan close friend bertandang ke rumah our close friend jugak (betul ke ayat?) kat Kg Sri Aman, Puchong untuk beraya...

Nak dijadikan cerita actually kali nie dah kali kedua kami beraya... Actually kami datang kali kedua ni untuk ambik daun peria pantai kat umah "close friend" nieh... Rumah dia actually di pinggir bandar Puchong... So, banyak lah tanaman/pokok-pokok yang ditanam... Kami pun ambik kesempatan lah ambik bunga-bunga/pokok-pokok kat rumah dia... Biasalah rumah kampung macam-macam boleh tanam...

Oke, Mulan tanak citer pasal pokok-pokok oke... Apa yang menariknya kat rumah "close friend" nie ialah suami dia menternak ayam belanda, ayam hutan, arnab.. Mulan pun ambik kesempatan lah pegang arnab tuh...

besar arnab jantan.... Takut wooo nak pegang... Kejap ajer Mulan pegang... sebab tak pandai pegang... Actually kita kena ampu kaki-kaki dia supaya dia duduk diam n stable....


 dari luar... macam mini zoo... far behind from my "close friend" house 


 arnab-arnab yang sangat baik...



 yea yea... mummy i want to eat



 Tasha n Ishami posing pegang arnab... Arnab hitam berak atas tangan Ishami sebab dia dok tekan arnab tu kuat sangat.... haha...


She`s just born a baby... Cute sangat


p/s : Bila dah pegang arnab, I dah start to love them so much... Keep asking my husband to pet them... Please en suami... I want....

1 comment:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...