JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, September 13, 2011

New Look for Our Aquarium

Assalamualaikum....

Kami beli tank aquarium ni masa my birthday on 2006... Setiap tahun ada jer perubahan pada tank fish nieh... Ikan pun banyak yang berubah... Actually bukan berubah tapi mati dek kerana makan banyak kot... Mulan paling sayang kat ikan emas... Our gold fish... Macam-macam warna kami beli and at last mati juga... Sian sangat... Tengok-tengok dah timbul perut kat atas... Tips untuk bela ikan emas ni kan kalo u all nak tau "tak boleh bagi makan banyak kat dia".... Memang aku rasa seronok ajer bila tengok ikan emas tu dok ngap ngap makan tapi sebenarnya at last akan ada effect nya...

Siapa yang decorate aquarium? Yang tukang decorate nya ialah mr asben lah... Mulan korek-korek balik album lama n find this tank fish out look since the first time bought.... Simpan dalam blog unuk kenang-kenangan anak cucu Mulan...

Ni kat rumah lama... kat kinrara... freshly tank...

6 ekor ikan emas oren + 2 ekor ikan emas hitam

sayang ikan nie,,, tp dah mati...

This is second series... Beli ikan baru n new accessories....


second series lagi...

Alahai rindu nyer kat ikan nieh... Cantik kan...

Night looking

3rd version... Time ni tukar lampu purple....

Pakai 2 pump terus... Sebab ikan asyik dok mati... Geram tol...

Menatang tu taktau nama ape... We bought as it looks nice and cycle using the pump wire... So, can i call it water pump??? Entah....










3 comments:

  1. cantik..dulu saya pun ada akurium...tapi x lama jaga..setahun 2 jer..pastu dah kosong akurium tu...tabik spring kat awak..sbb berjaya jg sampai skrng..sejuk mata n hati kalau tengok ikan2 ni berenag..kannn;-)

    ReplyDelete
  2. macam ku kata : yelah... ni semua suami saya yang buat.... kalo dia sibuk habis lah aquarium tu... tak terjaga... saya pandai bagi makan jer kat ikan-ikan tu...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...