JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, September 6, 2011

Pagi Raya

Assalamualaikum wbt...


Pagi ni Mulan nak jamu mata kau sikit dengan beberapa keping gambar yang agak excited di pagi raya... Excited memang excited tapi Mulan tak pergi sembahyang Raya pun pagi tue sebab sakit kepala... Adouuii... Nasib baik lah lepas tidur sebarang 1-2 jam kesakitan tu dah beransur kurang... Alhamdulillah, lega... Kalau tak haru lah... Mana taknya nak melayan budak-budak dan sedara-mara yang bertandang ke rumah lagi...


Hubby n Mulan with my my parents... Dah 3 kali raya masih berdua... Bila lah nak bertiga ni kan? Semoga Allah berikan rezeki pada kami pada tahun hadapan... Aminn.... 



Ni dengan my only one sista... What a such small happy family of us... Kecil tapi mesra.... Tak gitu???

2 comments:

  1. semoga raya thun depan bertiga pula kak.. aminnn

    ReplyDelete
  2. xcntiknyeee muka i..temmmmmbam...huhu..

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...