JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Tuesday, September 13, 2011

My New Kids

Assalamualaikum wbt...

Dah 2 malam berturut-turut my house is visiting by kids... The kids is juz my neighbour next door... Mulanya budak-budak ni nak datang beraya tapi sebab rumah Mulan ada congkak then jadi seronok pulak diorang nak main n stay longer in my house.. Since, we don`t have any kids in house then it`s really cool when they`re come n riuhkan rumah... Mulan suka melayan budak-budak... N my hubby pun suka menyakat budak-budak nieh...

Baju pink ni Anis..

Anis is such a active girl... Dia suka bercakap... N jalan pun macam gangster... Baru darjah 1 tapi semua budak takut ngan dia sebab boleh tahan garangnya.... Silap haribulan budak darjah 6 pun takut ngan dia.... Hurmmm,... 


Tengokla mulut sampai kuning... akibat minum air jagung...

Last night at kitchen she`s asking me, "auntie, auntie sayang anis tak?"... 
Wah, begitu... and I said "sayang laa.."


3 comments:

  1. hehehehe, menumpang kasih sayang di rumah jiran sebelah :)

    ReplyDelete
  2. ahaa... menumpang kasij dengan anak-anak jiran pun ok lah kan... ;-)

    ReplyDelete
  3. huhu...anis2...ermm...kalu awal2 lagi dorg ni berkasih syg dgn kita kan besh...huhu..i terlmbat..erm...congkak i pnyeri umah u ek?..huhu...yg pki tudung tu anak makcik sebelah mne?..hu

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...