JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Wednesday, September 28, 2011

I Memang Sibuk Main Sims on facebook Oke

Assalamualaikum wbt....

Dush dush... Kan dah kena tumbuk n smackdown sebab gatal sangat kacau Mulan main games SIMS Social nieh.. Last year Mulan ada download games ni guna torrentz... Siapa yang celik IT mungkin dah biasa dengan isitilah torrentz, piratebay and sbgnya... Mulan tak kata u all tak celik oke... Mungkin lom pernah dengar... hekhek...

Mulan main games Sims ni since teenage kot... Lepas form 5 la yang pasti... Then bila dah sibuk ngan study, assignment and whatever games Sims ni dah dilupakan... Sehinggalah 2 tahun lepas my husband bought me a PSP, Mulan start main balik SIms... Bila dah bosan sebab skrin PSP kecik Mulan tinggalkan sekejap selepas dah berjaya unlock beberapa task dalam SIMS 2, Pets and Castaway..

Now, facebook is provide Sims Games in their application... So, apalagi jom Add Mulan as your neighbour..

Sims ni u all kalau nak tahu, more likely what we are doing in our life... Sims do so... We eat, sims eat, we play, sims play, we having sex- they do so... hehe... But they`ll blur it the picture and their body will covered it by blanket as well... So, u will see nothing at all... yeay... tu la, sebab this games played by all the youngster kan... censored gitu... and if sims shower and use the toilet it will blur the picture though..

p/s : Sometimes I`ll be the one who`s craziest in the Sims.... My hubby know how crazy I am kot... hekhek... Jom layankan gambar-gambar SIms di bawah...

SIMS 3
SIMS 3
SIMS 3
SIMS 3


sims castaway
sims castaway
sims castaway

sims pets
sims pets
sims pets

sekian, gambar yang sangat banyak dari google..






2 comments:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...