JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, February 20, 2011

Contest Teka Lirik Lagu

taaadaa...


Asslamualaikum wbt... Since dah tau perkataan 'salam' tak digalakkan lagi untuk menggunakannya so, I make it full wording lah... n nampak lebih sopan kan... ;-)

okey, tadi jalan2 n nampak blog member FT kiter... saper yang tau FT tu taulah.. yang tak tau meh nk g tau... Ft tu ialah kod jawatan kami dalam kerajaan... kan fyna kan... hehe.. 

nama blog kawan kiter tu ialah b.e.l.o.g.f.y.n.a. .... Boleh click untuk sertai contest beliau...

Actually ni 1st time kiter joint contest nieh... (tetibe guna ayat kiter lak, takpela ek...mood kiter arini.. selalunya I, ai atau aku... ubahlah pulak citarasa kan).... Back to the point... 

Bila dah 7 bulan ber'blog' nie, rasa teringin pulak bila tengok blogger2 joint contest yang macam2 ade di alam maya nieh... N hadiah2 yang dorang tawarkan tak kurang hebatnya... Tu yang membuatkan kiter rasa semangat lagi nak joint...


Soalan dia senang je korang... Korang kena teka lirik ni :


Pernahkah kau ada
Bila ku perlu
Tuk menyatakan rasa sakit
Dalam diri



Lagu ape korang rasa? kalo tau jomla joint... kot2 dpt hadiah dari cik fyna kita nieh,,,



ape yang korang kene wat :
1. wat satu entry 'CONTEST TEKA LIRIK LAGU'..copy and paste skali banner kat atas.... (DONE)
2. jadi follower belog nih http://inibelogfyna.blogspot.com (DONE)
3. teka lirik kat atas.jawapan hendakla tepat. (DONE)
4. jawapan yang saya terima adalah sebelum atau pada tarikh tutup (DONE)
5. letak jawapan korang kt comment entri nih..senang saya nak tengok  jawapan.jawapan yang ade kat comment nih saya terime as a jawapan..
selaen tue kene memenuhi syarat yang laen jugak.. (DONE)
6. tag 3 kawan yang laen...hehehe...terpakserela la gamaknye.. (DONE)


-------------------------------------------------------------------------------------


Kalo u oll tengok b.e.l.o.g.f.y.n.a nie mesti korang rasa cemburu... Sebab ape cemburu?? Dia dah ramai follower... Dah 4 angka gitu... Terpikir gak bila lah nak dapat angka 1k tu kan... Kalo rajin cam fyna mesti buleh punya lahhhh... Try harder... Tak caye, jom tengok attachment di bawah nieh... 


the least but not last, kiter nak tag 3 orang kawan kita yang agak2 akan mengambil bahagian dlm contest yang ditawarkan :



1 comment:

  1. kak mean : hehehe..tq join contest kite...
    siap print screen...malu saya taw...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...