JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, February 13, 2011

How to kiss (pepagi nieh)

Macam biasa this morning I kena solve one problem from my customer... Customer tu cikgu sekolah ni lah... hehe... Dia minta I remove 1 software kat dalam PC nya... Hurmm... Yang peliknya takleh nak remove pakai cara biasa n guna CCleaner pun... So, I`ve decide to find it with pakcik youtube... And I typo "how to remove"....

Belum sampai word remove dia keluar cam gambar di bawah nie... Cam siot tak... hahaha.... Lawak la... Cam takde menda lain la ko nak ajar pakcik youtube kat aku pepagi nieh... Kuang kuang kuang.... Korang layan jelah ek,,, Sajer wat lawak pepagi nie untuk kurangkan serabut kat kepala nieh... huhu...




2 comments:

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...