JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, February 13, 2011

Tambah Lagi 1 Blog... Daaaa

 

Yuhoooooo.... I have one additional blog today... I name it as www.ipunyayoutube.blogspot.com... Officially alive on Sunday 13 February 2011... Baru hari ni buat... hehe

Reason I make a new blog because I want to share all the information regarding education of technology, entertainment include song from my favorite singer and all video that I think I want to share... 

Kalau u all tengok blog I yang namanya emasriee tue banyak gak yang I post video from Youtube... Memang video addicted... Sebab dalam youtube kita boleh dapat macam2 info tak kiralah apa pun... Hiburan, informasi yang memberikan kita inspirasi dan kita boleh belajar melaluinya... Sebab tu la I suka...  lagipun semua orang kenal youtube kan..

Dan most peeps suka tengok video dan gambar berbanding membaca teks yang panjang2... I rasa lah... Sebab I gitu... Suka tengok bahan bacaan yang ada gambar kalo tak nanti tak sampai 10min dengan buku2 tido ngan tuan dia... ;P

Pk punya pk n lahirlah www.ipunyayoutube.blogspot.com nie...


Harap support from u oll untuk follow blog baru saya yea... jasa anda amatlah dihargai sangat2... Terima kasih...

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...