JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Sunday, February 20, 2011

Traffic Hari Sabtu...

Assalamualaikum...

Tadi bukak Nuffnang wesite and bila tengok traffic pagi ni aku dah tersenyum sorang2... Alhamdulillah ada peningkatan visitor dari hari ke hari...

Bila aku fikir2 balik kenapa traffic hari Satu tu tinggi? Jawapannya ialah aku kerap memberikan post/entry yang mungkin agak kontroversi n membuatkan orang nak baca... Salah satunya ialah earning Churp Churp...

Memang besar betul pengaruh Churp Churp nie lebih2 lagi bila ada perkataan earning... Inilah yang buat orang nak kejar n nak tengok... "how to make a money"....

Kalo orang2 Otai tengok mesti dorang cakap...."alah, baru sikit jer tu"... tapi bagi aku dah cukup besar rahmat dapat visitor yang banyak camtu... hampir 2 kali ganda dari hari biasa... N it`s good for new blogger like me... New ke? dah 6/7 bulan dah kot... whatever it is I`m happy with this result...

Baru aku faham, bila kita selalu memberikan entry yang kerap akan meningkatkan kebarangkalian visitor mengunjung ke blog kita...

Sebelum ni aku hanya memberikan post bila ada cerita2 best atau ada benda yang nak dikongsikan sahaja... Tapi sekarang aku rasa aku perlu cari bahan yang lebih menarik dan info yang berguna untuk pembaca semua...

Jom tengok traffik emasriee Sabtu lepas... ade naek sikit lorrr...
okeylah kan...

6 to go 1000...ops 100


4 comments:

  1. blogger tegar rupanya.. best baca blog min.. kirim salam asrie..

    ReplyDelete
  2. oh, en faizal... maner ade tegar.. biasak2 ajer.. hehe..

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaa......banyak2..saya jeles...

    ReplyDelete

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...