JOM REBUT PELUANG INI

Click To Know Better

SILA BUKA APPLICATION GOOGLE CHROME UNTUK SETTING YANG SEMPURNA. TQ

Quite Interesting

Followers

Monday, February 21, 2011

Worth it ke Heartbeat nieh?

Kalo u oll perasan sebelum ni I ada post entry mengenai Heartbeat 10 days ago.... Kalo ade yang perasan ok lah, bagi yang tak 'perasan' leh  
click link nieh.... 

Post yang lepas I ada ajar cara2 untuk jana income melalui Heartbeat... Hari ni bila I login Heartbeat I seems so upset dengan earning yang diberi... Click gambar di bawah untuk enlarge pix....


 Upset ke? tak kot... maybe baru lagi... kalo lelamer nt jadiklah cam nuffnang earning (perasan cam eraning Nuffnang banyak sangat)....

At least ade dari telor ayam jer kan... Saper nak bagi check oiiii...

Jom buat gak... Ikut tutorial yang I bagi tue,,, atau click kat sini...
Mana tau rezeki u oll lagi lebih dari I kan... Aminn...


No comments:

Post a Comment

Jangan lupa komen taw... wink wink
From Mulan Maseirra

Shopping Shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...